AlbanianEnglish (United Kingdom)

AAPSK

 • Apartments

 • Vehicles

 • Bars, Hotels

 • Lands

 • Other Asstets

 • Shtëpi dykatëshe me sip. 270 m2

   

   

  Ambjenti përbëhet nga: në katin e parë ndodhen 7(shtatë) dhoma të vogla, një banjo dhe koridori. Në katin e dytë ndodhen 4(katër) dhoma të vogla, 2(dy) banjo dhe koridori. Në katin nënçati ndodhet një dhomë. Gjendja fizike, ka nevojë për riparime, lyerje.

   

  Additional Info
  • City Tirane
  • Address me numër prone, ”Parcela 79 e planit Urbanistik”, me adresë: Fshati Selitë e vogël, ( indeks 313-2544-04041996)
  • Status E Sekuestruar
  • Decision/Order Nr. 36, datë 27.11.2006 I Ministrit të Financave
  • Value of the Asset 19.764.000 Lek
  • Usage Kjo pasuri është e përshtatshme për ambiente biznesi
  • Situation Jepet me Qira
  Read more...
 • Autoveturë Mercedes Benz me targë “TR 8533 K”


   

  Autovetura është e tipit Mercedes Benz, model 201,207 CDI me targë “TR 8533 K”, me numër shasie WDB2102061B164010 dhe me ngjyrë blu të errët

  Additional Info
  • City Tirane
  • Address Nr.15, datë 04.12.2007 të Gjykatës së Shkallës së Parë për të Rënda
  • Status E Konfiskuar
  • Decision/Order Nr. 10 datë 11.07.2005 të Gjykatës së Shkallës Parë për Krime të Rënda
  • Value of the Asset 865.000 Lek
  • Usage E përshtatshme si përdorim vetjak
  • Situation Shitet
 • Dyqan

   

   

  Dyqan, Kati përdhe, me sipërfaqe prej 22 m2, kulla nr.2

   

  Additional Info
  • City Tirane
  • Address Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Qendra e Biznesit “Twin Towers”, Kulla nr.2
  • Status E Sekuestruar
  • Decision/Order Urdhri i Ministrit të Financave, nr.2 datë 03.12.2004 “Per sekuestrimin e aseteve te shtetasit arab Yasin Al-Qadi i njohur dhe si: a) Shaykh Yassin Abdullah Kadi, b) Yasin Kahdi, c) Yassin Kadi, ç) Kadi Yassin, d) Yassin Abdullah Kadi”
  • Value of the Asset 6.710.000 Lek
  • Usage Kjo pasuri është e përshtatshme për ambiente biznesi, kryesisht për zyra
  • Situation Jepet me Qira
  Read more...
 • Are, me siperfaqe 1140 m2


  Toke, Are, me siperfaqe 1140 m2. (pasuria ndodhet buze rruges Nacionale Kavaje-Lushnje).

  Toka ndodhet buze rruges nacionale Lushnje-Kavaje, ne ane te majte te rruges. Mbi kete pasuri eshte i ndertuar nje hotel i cili eshte i pa sekuestruar.

  Additional Info
  • City Kavaje
  • Address Komuna Lekaj, Kavaje, e regjistruar në zonën kadastrale me nr.pasurie 71/3, volumi 1, faqe 226
  • Status E Sekuestruar
  • Decision/Order Vendimi i Gjykatës se Shkalles se Pare Per Krime te Renda, nr 11, dt 22.09.2010
  • Value of the Asset 347.700 Lek
  • Usage Hoteli i ndodhur mbi kete pasuri e ben token te paperdorshme pasi mbulon nje siperfaqe te madhe te tokes.
  • Situation Jepet me Qira
 • Garazh makine

   

   

  Garazh makine, nëntokë, me sipërfaqe prej 26.6 m2,  kulla nr.2

  Garazhi i makinës i përshtatshëm për parkim, për automjete tip “autoveturë”.Garazhi ndodhet nën survejimin e kamerave 24 orë.

  Additional Info
  • City Tirane
  • Address Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Qendra e Biznesit “Twin Towers”, Kulla nr.2
  • Status E Sekuestruar
  • Decision/Order Urdhri i Ministrit të Financave, nr.2 datë 03.12.2004 “Per sekuestrimin e aseteve te shtetasit arab Yasin Al-Qadi i njohur dhe si: a) Shaykh Yassin Abdullah Kadi, b) Yasin Kahdi, c) Yassin Kadi, ç) Kadi Yassin, d) Yassin Abdullah Kadi”
  • Value of the Asset 2.839.550 Lek
  • Usage Kjo pasuri është e përshtatshme për parkim automjetesh tip “autoveturë”
  • Situation Jepet me Qira
  Read more...

Contact us

 • Address: Blvd. Deshmoret e Kombit, Kulla II, Kati XII
 • Tel: +(355) 4
 • Fax: +(355) 4
 • Email: info@aapsk.gov.al

Gallery

galeria
You are here: Home