sl-1 sl-2 sl-3 sl-4
preload image preload image

AAPSK administron hotele dhe komplekse moderne jo vetem ne Tirane por edhe ne zona bregdetare

Troje ne te gjithe Shqiperine me mundesi perdorimi disa vjecare

Ambjente te cilat mund te shfrytezohen per qellime te ndryshme.

Nje numer i madh apartamentesh jepen me qera dhe kane cmime mjaft konkuruese...

INFORMACIONE

1. Si mund te blihet nje pasuri e konfiskuar?

2. Si mund te merren me qera pasurite e sekuestruara/konfiskuara?

BASHKEPUNIME

1. "iPROCEEDS – Targeting crime proceeds on the internet in South Eastern Europe and Turkey" i financuar nga KE. 

2.  “Action against Economic Crime in Albania” , i financuar nga Bashkimi Evropian dhe i zbatuar nga KE.

RAPORTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed molestie scelerisque ultrices. Nullam venenatis, felis ut accumsan vestibulum, diam leo congue nisl, eget luctus sapien libero eget urna. Duis ac pellentesque nisi.

Njoftime

Default Image

Ceremonia e hapjes së Projektit të Binjakëzimit

Në datën 24 Qershor 2011, u zhvillua në ambjentet e Hotel “Rogner” në Tiranë, ceremonia e…

Abonohu

Merrni ndryshimit e fundit në email-in tuaj:

Te fundit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed molestie scelerisque ultrices. Nullam venenatis, felis ut accumsan vestibulum, diam leo congue nisl, eget luctus sapien libero eget urna. Duis ac pellentesque nisi.

Find us on Facebook

Contact

AAPSK - Agjencia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara

Adresa: Rruga “Perlat Rexhepi”, Nd. 8, H. 6, Ap. 1, 1019 Tiranë

Mail: info@aapsk.gov.al           

Tel: +355042254071